8 Mart 2017 Çarşamba

HANGİ GÖĞÜS POMPASI ?

Bir cok annenin kafasındaki soru işareti.o zaman gelin bir bakalim sizin ihtiyacinizi hangisi karsilayacak ; 
.
.🍎En iyi göğüs pompasını seçme💪💪

💦Çift başlı elektrikli göğüs pompaları
 Çift başlı modeller, her iki göğsünü aynı anda pompalamaktadır. , tek başlıklı  modellere kıyasla üç kat daha hızlı çalışmaktadırlar., bebeğinizi emzirirken iki meme de uyarılacağı için bu durumlarda sağım içinde hayli kullanışlıdır.

 💦peki dezavantajaları ?  💦
.
.çift başlıklı pompalar çekiş gücü daha az olan ve tek başlıklı pompalara göre daha     daha ağırdır. özellikle işe başlayacağı için stok yapmak isteyen anneler içşn ya da emzirme de problem yaşayan anneler için daha uygundur çift başlıklı pompalar.

💦  Tek başlı elektrikli göğüs pompaları
genelde evde iseniz ve ya da kısa çalışma saatleri çalışıyorsanız tek başlıklı pompaları tercih edebilirsiniz.bu pompalar çift başlı olanlar kadar güçlü olmasa da size "Bir kerede sadece bir memeyi pompalayıp,yine de yeterli emiş gücünü ve hızını sağlayacaktır" .👍

💦 Manuel göğüs pompaları
 bir pompaya gerek  olup olmadığından emin olamadığınız durumlarda, Elinizin altında bulunması için manuel bir pompa seçebilirsiniz .hem hafif hem de ucuz olacağı için daha sonraki dönemde ihtiyacınız doğrultusunda elektirikli bir modele geçemnizde kolay olacaktır .
.
.💦bebeginiz 😃😃evet bebeginiz sevgili anneler en iyi göğüs pompasindan daha güçlüdür çünkü 💪💪💪
.
.
.o zaman son bir not sevgili anneler nasıl emzirme sizin bebeğiniz için bir süreçti aynı şekilde süt sağmaya alışmakta bir süreç Unutmayın ki sağladığınız süt üretebildiği süt hakkında bilgi vermez bebeğiniz her zaman daha fazla süt çeker çünkü emzirme sırasında bebeğinizle yaşadığınız yakınlık hissi süt üretimini coşturur bunun için süt sağımı sırasında bebeğinizi düşünün fotoğrafına bakın gerekirse giydiği eşyaları koklayın tecrübeyle sabit işe yariyor 😉👍 #emzirenannehangipompa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder