9 Mart 2017 Perşembe

SAGDIGINIZ SÜT URETEBILDGINIZ SÜT HAKKINDA BILGI VERMEZ

Tekrar tekrar paylaşıyorum lütfen sutunuzun miktarini sagarak olcmeyin artik .. .
.SEVGİLİ ANNELER SUTUNUN MİKTARINA TAKILIP KARALAR BAĞLAYANLAR , AMA ARKADASİM SAGIYOR ONDAN 100 ML ÇIKIYOR BENIM SADECE 20 ML DİYE ARKADAŞINA GICIK  OLANLAR 🙈🙈.
.
.SEVGİLİ TAZE ANNE ÖZELLİKLE DE SEN ;
Pompadan sağdığın süt sadece pompayla o anda ne kadar süt sağabildiğini gösterir. Bebek her zaman daha çok süt çeker ve memeler depo degildir .doldur boşalt rezarvuar mantığıyla çalışır. sırf sağımla çıkan süt miktarina takilip sütünün az olduğuna inanan ve mama takviyesiyle kendini kısır döngüye sokan çok anne var aramizda.😳😳😳.
.
.❤Sevgili anne bebeğini emzirirken bebek ile kurdugunuz bag yakinlik hissi sut uretimini artirir.
.
.❤bebegin sutu memeden diliyle başlatırken ruhsuz pompa vakumlar👎👎👎
.
.❤annenin emzirmeye alışması emzirmeyi ogrenmesi gibi pompaya da alışma süreci vardır dahasi kendine uygun pompayi bulmasida çok önemlidir
.
.❤eğer doğum sonrasi işe baslamak zorunda kaldiysaniz ve sagim.mecburiyet olduysa bebeğinizin fotoğrafı ve giydigi bir esyasini da alin yaniniza .bir koklayin bir sağın bir fotoğrafına bakin yine sağın😊😊😊❤❤❤
.
.
❤Bebeğiniz emiyorsa pompayla değil emzirerek sutu artırma yoluna gidin. Bebek memeyi tam bosaltamadan doyduysa sagarak boşaltın. VE LÜTFEN AMA LÜTFEN SAGARAK SUTUNUZUN MİKTARINI OLCMEYİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder