17 Ocak 2017 Salı

memelerdeki dolgunluk hissinin gitmesi? sütüm mü azaldı endişesi ?

Sevgili anneler 3.aydan sonra memelerdeki doluluk hissi gidiyor siz de bunu sutum bir anda azaldi kesin yetmiyor diye mi yorumluyor sunuz?? Kabul edelim bir çoğumuz bu kaygıyı yaşadı.peki işin asli ne ???
.
sevgili anneler 3.aydan sonra anne sutu regule oluyor yani artık hormonlara bağlı olarak kontrolsüz değil boşalt doldur mantığına gore mekanik olarak süt üretiyor.aslında bebeğe yetecek kadar üretiliyor da denebilir. Yani üretilen sütun bebeğe yetmesi için memelerin sisip sert bir hal alması gerekmez. .
.bunun yanısıra anneleri süt konusuna yanıltan baska bir durumda sagiyorum 20 ml çıkıyor bebeğime sütum kesin yetmiyor ????
.
Sevgili anneler daha önceki postlarimda da paylaştığım gibi sagdiginiz.süt uretebildiginiZ süt hakkında bilgi vermez.memeleriniz sandiginizdan daha.zeki daha.duygusal .emzirme sırasında bebeğiniz ile yaşadığınız yakınlık hissi süt üretimini costuruyor ????
Oysa pompa bebeğinizin emisini sadece taklit ediyor. Sagim sirasinda size önerim bebeginizin giydiği bir seyi ve fotoğrafını yanınıza almanız