16 Mart 2017 Perşembe

HASTAYKEN EMZİRME

ÇOCUK HASTA OLDUĞUNDA,
BABA HASTA OLDUĞUNDA,
ANNE HASTA OLDUĞUNDA AMAN ANNELER HASTA OLMASİN🙈🙈MÜMKÜN MU ELBETTE HAYIR😯 BIR DE ÜZERİNE EMZIRIYORSAK AMAN AMAN...DUR AMA.HEMEN TELAŞA DÜŞME😊  SEVGILI ANNE GRİP MI OLDUN , NEZLEN Mİ BAŞLADI , SOĞUK MU ALDIN , BOĞAZIN MI AĞRIYOR , SAKIN AMA SAKIN EMZIRMEYI BIRAKMA ❗❗❗
.
.SEVGİLİ ANNELER BURAYA DIKKAT ❗❗
Soğuk algınlığı, grip ya da bunlara benzer diğer yaygın görülen hastalıklar esnasında emzirmek güvenlidir. Zaten siz hasta olduğunuz zaman bebeğinizi emzirseniz de emzirmeseniz de, aynı ortamda bulunacağınız için o bir şekilde hastalığın kendisine geçmesi riskine maruz kalacak.böyle bir risk varken bebegi memeden mahrum etme sakın.
.
. Ayrıca unutmamalısın ki; hastalandığın zaman vücudun hastalıkla savaşmak için antikor üretmeye başlar ve bu antikorlar sütünke birlikte bebeğine geçerek onun bağışıklık sistemini de güçlendirirler 💪💪💪💪.
.
Arti , Emziren annenin aldığı ilaçlar genellikle anne sütüne geçer ancak alınan ilacın en fazla yüzde 1’i süte geçer. Bu oran emzirme miktarı ve sıklığıyla değişir. genel olarak emziren anneler çok gerekli olmadıkça zaten ilaç almamalıdır. Kullanılması gereken ilaçlar doktora danışılmalıdır. Emziren anne ilaç kullanacaksa bebeklerde kullanılabilen ilaç grubundan seçim yapılmalıdır.
.
YANI SEN YINE DE KENDİNE DİKKAT ET HASTA OLMA SEVGİLİ ANNE😊😊😊
Ap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder